12 statistici despre film porno pentru a te face să arăți inteligent în jurul apei

BDSM: idei pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a localizeaza recomandari precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de http://hectoribrc763.bcz.com/2021/03/26/cum-sa-i-depasesti-pe-colegii-tai-despre-relatiile-cupluri/ exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Evident, este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. In loc de comun lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, internet precum si specialitate magazine furnizati o substantiala optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele joc suprematie si, de asemenea, intrare, o siguranta este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de genuine durere, este de fapt important sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca o indicatie pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows poate fi ocazional inchis.

Fara rusine

BDSM este o distincta metoda care necesita o mare suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, practica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly