Ceea ce nu îți spune în dicționarul Oxford English porno

BDSM: sugestii pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza idei precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu apartamentul. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele si, de asemenea, latex. In mod firesc, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat normal lenjerie, BDSM furnizeaza sansa de a manipulati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net si specializate magazine furnizati o semnificativa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele joc suprematie si, de asemenea, trimitere, fara risc este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este de fapt important Sugestii mai utile sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca un semn pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

Add paragraph text here.
Add paragraph text here.
Add paragraph text here.
Add paragraph text here.
Add paragraph text here.
Add paragraph text here.
Add paragraph text here.
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly