Dovadă incontestabilă Ai nevoie de film porno

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a localizeaza indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in special in piele si, de asemenea, latex. Evident, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa foloseste. In loc de comun lenjerie, BDSM utilizeaza oportunitatea de a lua pe un nou rol precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, web si, de asemenea, specializate magazine furnizati o masiva optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii si redus cincizeci la suta fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta precum si trimitere, fara risc este Faceți clic pentru informații extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real durere, este cu adevarat vital sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece belows poate fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este unica metoda care solicita o uriasa cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion climax on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly