The 13 Best Pinterest Boards for Learn About Relatii cupluri

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea Verificați aici „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza indicatori precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut experimentati cu cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai important BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este in intregime pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Spre deosebire de tipic lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, net precum si specializate magazine dati o masiva selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati putea folosi un guler si selecteaza o tinuta care da la fel de mult accesibilitate la busturi si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele utilizare proeminenta si intrare, o siguranta este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este de fapt esential sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca o indicatie pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta metoda care are nevoie o mare cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion climax on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly